Ofertele pentru produsul

 

vidaXL Scară suport pentru prosoape, 5 niveluri, negru, 58x175 cm fier (343114)

195,40 RON
Livrare gratuita
Livrare: max 2 sapt.
spre magazin »
comfy.shoponshopoff.com

Mai multe oferte

 

vidaXL Scara suport pentru prosoape, 5 niveluri, negru, 58x175 cm fier (343114)

229,31 RON
In stoc
spre magazin »
orlandokids.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 195,40 RON

Descrierea produsului
Această scară cu suport pentru prosoape, de sine stătătoare, cu 5 niveluri, reprezintă o soluție inteligentă și elegantă de depozitare în baie, sufragerie, dormitor, hol etc.

Structură puternică și robustă: Cadrul din fier al suportului de prosoape asigură robustețe și stabilitate.
Design compact: Scara pentru pături este independentă și nu este atașată, astfel încât să o puteți sprijini pur și simplu de un perete, pentru ca apoi să puteți atârna prosoapele pe trepte, pentru a le usca și a le păstra la îndemână. Profitați la maxim de spațiile limitate.
Maestru în depozitare: Cu 5 cârlige și 5 trepte, această scară pentru prosoape înclinată pe perete, facilitează păstrarea lucrurilor organizate.
Detalii atente: Barele orizontale evită deteriorarea hainelor, iar cele 5 cârlige sunt ușor de mutat. Asigură o bună circulație a aerului, astfel încât prosoapele și hainele pot fi uscate rapid.
Scară de depozitare multifuncțională: Suportul pentru prosoape poate fi amplasat flexibil oriunde. Poate servi și ca suport pentru haine, uscător de rufe etc.
Culoare: Negru
Material: Fier
Dimensiune: 58 x 175 cm (l x î)
Asamblare necesară: Da

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.